Haber

Pasinler Kaymakamı Emre Zeyrek için veda yemeği düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü olarak atanan Pasinler Kaymakamı Emre Zeyrek için veda yemeği düzenlendi.

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, yeni göreve gelen Pasinler Kaymakamı Emre Zeyrek onuruna Pasinler Belediyesi Kale Otel Kaplıca restoranında veda yemeği düzenledi. Programa STK temsilcileri, oda başkanları, kurum yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

2 yıl görev yaptığı Pasinler’den üzüntüyle ayrıldığını söyleyen Kaymakam Emre Zeyrek, ilçede çok güzel dostluklar kurduğunu, Pasinler’le gönül bağlarının hiçbir zaman kopmayacağını kaydetti. Zeyrek, görevi süresince birlikte çalıştığı Belediye Başkanı Ahmet Dölekli’ye, kamu kurum ve kuruluşlarının başkan ve çalışanlarına, siyasi partilere, muhtarlara, sivil toplum kuruluşlarına ve iş insanlarına teşekkür ederek af diledi.

Veda gecesi programında konuşma yapan Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, kendisinin ve Kaymakam Emre Zeyrek’in Pasinler ilçesi için hizmet odaklı çalışmalar yürüttüklerini kaydederek, Kaymakam Zeyrek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yaklaşık 2 saat süren veda programının ardından Başkan Dölekli, Kaymakam Zeyrek’e plaket ve hediyeler takdim etti. Yemek programı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. – ERZURUM

haber-agacoren.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerçek ve kaliteli istanbul eskort bayanları
Başa dön tuşu